Kymijoen Ratsastajat ry.

Uutiskirje 1/15

Ajankohtaista:

 • Match show 23.5. Anjalassa
 • Seuravaatteiden tilaus 31.5. mennessä
 • 2.-3.5. järjestettyjen Vappukilpailujen tunnelmia ja tuloksia 
 • KJR mukana SRL:n hyväntekeväisyys- ja liikuntahankkeissa

Ponien ja hevosten Match show Anjalassa 23.5.2015

Kymijoen Ratsastajat ry järjestää Match show'n Anjalassa, KSAO:n kentällä la 23.5.2015 klo 10:00. Tuomarina toimivat Lia Merimaa ja Satu Pitkänen. Match show'hun ilmoittautuminen päättyy 15.5.2015, näyttelyyn otetaan ensimmäiset 30 ilmoittautunutta. Match show on hyvä tilaisuus tutustua näyttelymaailmaan esim. nuorten hevosten ja ponien kanssa. Tervetuloa!


Lisätietoja ja kutsu

Seuravaatteiden yhteistilaus 31.5. mennessä

Tilaa itsellesi upea KJR:n softshell-takki, huppari, t-paita tai pipo! Laadukkaat takit ja paidat ovat hyvin istuvia malleja, ja niitä on saatavissa sinisenä tai mustana alkaen. KJR sponsoroi seuralaisille logon painatuksen vaatteisiin. Vaatteet toimittaa MainosBuumi.

Lähetä tilauksesi 31.5. mennessä osoitteeseen annariikka.karhunen [ at ] gmail.com. Kirjoita viestiin nimesi, yhteystietosi, minkä tuotteen tilaat, minkä värisenä ja kokoisena.

2.-3.5. järjestettyjen Vappukilpailujen tunnelmia ja tuloksia

KJR:n kilpailukausi 2015 avattiin perinteisen pääsiäisen sijaan tällä kertaa vappuviikonloppuna Anjalassa, KSAO:n kentällä. 1-tason kilpailut käytiin lauantaina kouluratsastuksessa ja sunnuntaina esteratsastuksessa. Koululuokkia riitti kaikentasoisille raviohjelmasta Helppo A -luokkaan, ja esteillä ristikosta 80 cm luokkaan saakka, jossa AM5-arvostelulla hypättiin myös jännittävä 90 cm uusinta.

Mukana oli myös keppihevosratsukoita, ja ensimmäistä kertaa KJR järjesti shetlanninponien ja suomenpienhevosten cup-osakilpailut koulu- ja esteratsastuksessa sekä Russimestaruus-osakilpailun esteratsastuksessa. Etenkin gotlanninrusseja paikalla oli runsaslukuisesti, ja osallistujia oli Liedosta asti.

Kumpanakin päivänä pääluokat olivat KJR:n juhlaa: Helpon A:n voitti Kirsi Sippu - Liikun Piirto tuloksella 61,80% ja 80 cm luokan voitti Jasmin Mäkelä - Levo (kuvassa) 0/0 virhepisteellä ja ajalla 29,25. Onnittelut kilpailuissa menestyneille, ja kiitos kaikille osallistuneille, yleisölle ja toimihenkilöille!

Tulokset löytyvät kotisivuilta ja Kipasta.

KJR mukana SRL:n hyväntekeväisyys- ja liikuntahankkeissa

Kymijoen Ratsastajat on nyt yksi edelläkävijäseura SRL:n pilottihankkeessa Urheillen terveyttä seurassa.

Hankkeen tavoitteena on löytää ratsastajille sopivia ja mielekkäitä oheisliikuntatapoja, joita alkuvaiheen jälkeen voidaan jatkaa myös säännöllisesti. Meidän seurassamme lähtölaukaus otetaan kesäkuun alussa tapaamisessa, jossa nähdään, kuinka pienellä arjen muutoksilla voidaan päästä alkuun.

  Mikä olisi juuri sinulle sopiva tapa, haluatko lisätä arjen hyötyliikuntaa, kokoontua vapaasti liikkumaan yhdessä tutun porukan kanssa vai onko ohjattu liikunta sinun juttusi? Lähdetäänkö porukalla tutustumaan uusiin lajeihin, perustetaan kuntoliikuntaryhmä vai haluatko mieluummin liikkua yksin tai kaksin ja merkitä suorituksia liikuntakorttiin? Vai olisiko mielekkäintä "jumpata" yhdessä hevosen kanssa?

  Voit kertoa ajatuksiasi jo etukäteen hankkeen seuravastaaville, sähköpostitse sonja.sihvola@viestintatoimistovoltti.fi tai tekstarilla (joskus voi saada puhelimitsekin kiinni) Sonja Sihvola 040 518 0282 tai Katri Jussila 0500 750 194 tai ihan kasvokkain "törmätessä" :)

  Kesäkuun tilaisuudesta lisätietoja muutaman viikon sisällä, seuraa tiedotusta! Ja jos olet juuri nyt innostunut kunnon kohottamisesta, on vielä muutama viikko aikaa löytää 5-10 innokasta Kuntohaasteeseen lähtijää, joten kiinnostuneet laittakaa viestiä Sonjalle!

  Kesällä on mahdollista osallistua myös Liikuntakuukaudet -kampanjaan, jossa kesän aikana tutustutaan erilaisiin lajeihin. Esimerkiksi joogaan on mahdollista tutustua melko edullisesti heti kesän alussa, tästä innostuneet ottakaa yhteyttä Sonjaan!

  Lisäksi Kymijoen Ratsastajat ry on yhteistyössä Koivukaaren Ponitallin kanssa mukana SRL:n vetämässä hyväntekeväisyyshankkeessa, jonka avulla tarjotaan ratsastuksellisia elämyksiä vähävaraisten perheiden lapsille. Hankkeessa ovat mukana vapaaehtoisjärjestö Hope, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset ry, liiton yhteistyökumppaneita sekä jäsentalleja ja -seuroja. Hankkeen avulla halutaan varmistaa lasten oikeus hyvään kehitykseen, harrastamiseen ja osallisuuteen, vaikka perheellä olisi taloudellisia ongelmia.

  Hyväntekeväisyyshankkeen kautta tarjotaan alakouluikäiselle, vähävaraisen perheen lapselle ratsastuksen alkeiskurssi ja muuta hevostoimintaa, kuten mahdollisuus osallistua hevoskerhoon. Hankkeen tavoitteena on nostaa kokonaisuudessaan 300 lasta ja nuorta hevosen selkään seuraavien kolmen vuoden aikana. 

   Hankkeen suojelijana toimii presidentti Tarja Halonen.

  Kymijoen Ratsastajat ry.

  www.kymijoenratsastajat.net

  Facebook

  Unsubscribe